Investeren in Ripple, een goed idee?

Denk jij dat de cryptocurrencies niet meer interessant zijn? Dan denk je verkeerd. De crypto’s kunnen nog veel opleveren en zijn bovendien ook interessante investeringen omdat ze allemaal andere doelen hebben. Wil jij meer te weten komen over de Ripple? Lees dan snel verder! 

Ripple is voor banken en daardoor stabiel 

Als je denkt aan geld, dan denk je snel aan een bank. Waar geld is, is een bank. Maar om privacy redenen zijn crypto’s zelden gekoppeld aan banken. Ripple niet! Ripple is een van de weinige cryptos die voor banken het leven in ingebracht. Ripple ontwikkeld een fast payment flow voor banken. Dat houdt in dat enorme bedragen in milliseconden kunnen worden overgemaakt naar een land ver weg. Banken hebben hier veel belang bij en dus investeren ze massaal in Ripple. Dit is ook de reden dat de Ripple koers erg stabiel is en weinig fluctueert.  

Ripple is voor lange termijn 

Zoals net al kort werd toegelicht gaan de koersen van cryptocurrencies op en neer. Maar die van Ripple doet dit met hele kleine bedragen en zal niet snel gigantisch stijgen of dalen. De koers van de Ripple is dus erg stabiel. Maar ik hoor het je vragen, waarom zou ik dan investeren in Ripple? Ripple is er niet om snel geld aan te verdienen. Je zult niet binnen een jaar gigantische winst maken. Zie Ripple als een pensioen, over vele jaren kan de Ripple lineair stijgen en zo kun jij zonder zorgen een leuk bedrag verdienen. Door de ondersteuning van banken zal de currency niet snel klappen (enorm snel dalen). Maar door de investeringen van banken en continue verbetering zal de crypto over tijd meer geld waard worden. Dus Ripple kopen is geen snel geld, maar wel een interessante veilige langetermijninvestering.  

Bij Ripple werken geen amateurs 

De namen die deelnemen aan het Ripple project zijn mensen die weten wat ze doen. Zo is de CEO bij Ripple een ex-yahoo topman, Brad Garlinghouse. Hij heeft een groot team knappe koppen die alles doen voor verbetering van het transactieproces. Naast dit topteam, heeft Ripple ook interessante investeerders. De Britse bank Euro Exim Bank,  SendFriend, JNFX, FTCS, Ahli Bank of Kuwait, Transpaygo, BFC Bahrein, ConnectPay, GMT, WorldCom Finance, Olympia Trust Company, Pontual/USEND, en Rendimento. Dit zijn allemaal aangesloten investeerders/ klanten van Ripple en dat zegt toch genoeg. 

Geef als eerste een reactie

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*