Een lening afsluiten doe je bij Lening.com

lening afsluiten

Ben je van plan om een nieuwe auto aan te schaffen? Of ga je verbouwen? Dan wil je wellicht een lening afsluiten. Lening.com vergelijkt voor jou verschillende leningen. Zo vind je de lening die het beste bij je past. Op de website kun je het gewenste leenbedrag invullen, samen met een aantal andere gegevens. Vervolgens krijg je een overzicht van diverse aanbieders te zien. De website werkt dus als een soort tussenpersoon tussen jou en de financiële organisatie. Als je een aanbieder hebt gekozen, vul je de rest van jouw gegevens in. Vervolgens wordt jouw aanvraag verwerkt en ingezonden. De bank kan al binnen zes uur antwoord geven op jouw aanvraag. 

lening afsluiten

Calculator

Misschien heb je al wel plannen gemaakt, maar weet je nog niet precies hoe veel je kan of wil lenen. Lening.com biedt op hun website een calculator om dit te berekenen. Je vult dan jouw inkomen en omstandigheden in. De calculator berekent vervolgens hoeveel je maximaal kunt lenen. Dit is echter een indicatie, dus het kan zijn dat je in werkelijkheid net wat meer of minder kunt lenen. Naast het maximaal te lenen bedrag kan de calculator ook berekenen hoeveel je maandelijks moet terugbetalen en de looptijd van deze betaling. 

Lening overzetten

Naast een lening afsluiten, kun je bij Lening.com ook jouw huidige lening laten omzetten. Dit kun je bijvoorbeeld doen als je ziet dat de rente lager is bij een andere financiële organisatie. Als je twijfelt of advies wil, kun je altijd vrijblijvend een offerte aanvragen. 

Geef als eerste een reactie

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*