Dogecoin kopen met iDeal

dogecoin kopen met ideal

De Dogecoin is in het afgelopen jaar van een kleine munt gegroeid naar een enorm waardevolle munt. Heel veel mensen kozen ervoor om erin te investeren. Investeren in Dogecoin kan ook met iDeal, wil jij dat ook? Lees dan verder!

De crypto markt is in korte tijd uitgegroeid naar een goede plek om geld te investeren op korte en lange termijn. Dogecoin is uitgegroeid tot een van de grootste cryptomunten.

dogecoin kopen met ideal

Hoe kan je Dogecoin kopen via iDeal

Om crypto te kopen heb je een account nodig bij een broker of een exchange. Deze dient als een tussenpersoon, je kunt van de broker direct crypto kopen en verkopen. De laatste jaren zijn het aantal platforms om de munten te verhandelen in hoog tempo gegroeid. Waar je eerst altijd een creditcard nodig had om crypto te kopen is het nu mogelijk om dit ook te doen met iDeal.

Het is op twee manieren mogelijk om Dogecoin te kopen via iDeal. De meest gebruikelijke is een bedrag te storten in je online wallet. Vanuit daar kan je zelf kiezen hoeveel geld je investeert en waarin. Op sommige platform is het ook mogelijk om de gewenste crypte direct af te rekenen met iDeal.

Bankr heeft uitgebreid beschreven welke platform het meest geschikt zijn om Dogecoin te kopen met iDeal.

Kosten Dogecoin kopen met iDeal

Sommige brokers vragen geld voor het storten van geld. In de meeste gevallen betaal niet extra om dit met iDeal te doen. Wat wel kan is dat je bij het opnemen van geld moet betalen, bijvoorbeeld eToro heeft zo’n regeling. De kosten zijn dan €4.20. Bitvavo is voor het kopen van Dogecoin erg geschikt, het bedrijf, dat gevestigd is in Nederland vraagt geen kosten voor het storten. Verder is ook het opnemen van geld kosteloos. Het enige wat jij nodig hebt is een Nederlandse rekening.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *