Bespaar op je zorgverzekering 2021

Het is al bijna januari en je hebt dus nog maar een paar dagen om over te stappen naar een andere zorgverzekering! Jaarlijks stappen duizenden mensen over van zorgverzekering omdat ze erachter komen dat ze enorm veel geld kunnen besparen. Ik neem aan dat je volgend jaar niet te veel wilt betalen voor je zorgverzekering en daarom heb ik wat tips op een rijtje gezet hoe jij geld kan besparen op jouw zorgverzekering 2021!

Juiste pakket

Het belangrijkste bij een zorgverzekering is dat je het juiste pakket weet samen te stellen. Iedereen is verplicht om een basisverzekering af te sluiten, maar voor sommige kan het handig zijn om dit pakket uit te breiden met een aanvullende zorgverzekering. Maar hoe weet je wat voor pakket je nodig hebt? Om dit in beeld te krijgen is het handig om te kijken naar de zorgkosten die je het afgelopen jaar hebt gehad. Vervolgens moet je een schatting maken van de kosten die je volgend jaar hebt. Zo kan je zien welk pakket het best bij jou past.

Vergelijk

Wanneer je weet wat voor pakket je wilt hebben is het natuurlijk belangrijk om deze te gaan vergelijken. Zorgverzekeringen vergelijken kan tegenwoordig makkelijk online. Door je wensen en gegevens in te vullen krijg je direct een mooi overzicht van alle zorgverzekeringen die voldoen aan jouw wensen. Zo vind je makkelijk en snel de goedkoopste zorgverzekering.

Betaal per jaar

Wanneer je nog meer geld wilt besparen kan het handig zijn om de zorgverzekering per jaar te betalen in plaats van per maand. Door een jaar vooruit te betalen krijg je meestal een flinke korting op je premie die kan oplopen tot tientallen euro’s.

Geef als eerste een reactie

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*