Beheerd beleggen? Dit zijn de juiste manieren:

Het is tegenwoordig continu in het nieuws en iedereen praat er dagelijks over: Crypto. Een groot deel van de gebruikers belegd hun geld zelf in crypto. Ook is er een deel die zijn geld beheerd laat beleggen door een organisatie die er meer verstand van heeft. Yieldt is zo’n organisatie. Bij Yieldt heeft men wel de voordelen maar niet de zorgen. Gebruikers kunnen gemakkelijk toetreden tot de cryptomarkt zonder enig gedoe. 

Je crypto beheerd laten beleggen door Yieldt

Je crypto beheerd beleggen bij Yield was nog nooit zo eenvoudig. Er staat namelijk altijd een sterk team voor je klaar. De specialisten van Yieldt werken samen onder één dak en staan klaar om voor jou je crypto te beleggen. Op dit platform is jouw vermogen in veilige handen en het grootste voordeel is dat je vermogen groeit. Via de website kan iedereen zich gemakkelijk registreren en is er een stappenplan ontwikkeld waarbij gebruikers snel en simpel kunnen onboarden. Binnen drie stappen wordt dit uitgelegd. 

Wat zijn de rendementen en de kosten bij Yieldt?

Wat Yieldt zo betrouwbaar maakt is dat zij alleen het echte rendement tonen en geen fictieve rendementen. Wat de klant daadwerkelijk behaald, dat wordt ook zo weer gegeven. De Yieldt rendementen waren de eerste 10 maanden dit jaar 261% en sinds december 2019 zelfs 837%. Maar wat zijn nou precies de kosten? De stortingskosten bedragen eenmalig 1,189% en de servicekosten zijn maandelijks 0,297%. Zo houdt iedereen het bedrijf draaiende en kan iedereen meeliften op het succes van Yieldt. 

Geen verrassingen achteraf

Yieldt werkt met een goede structuur. Zo betalen klanten altijd één keer per maand een factuur. Deze factuur kan men gemakkelijk betalen via credit card, debit card, IDEAL, Sofort, bancontact of IBAN. Ook kunnen klanten ervoor kiezen om maandelijks kosteloos het contract op te zeggen. Bij meermaals uitstappen berekend Yieldt een vergoeding van 1,189% over het totaal op te nemen tegoed. Op deze manier komen klanten achteraf niet voor verrassingen te staan.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *