Als onderneming met verzendlabels werken? Gebruik de Dymo S0904980

Dymo S0904980

In diverse werkvelden is het heel normaal dat je met grote regelmaat fysieke producten verzendt. Normaal gesproken ga je samenwerkingen aan met vervoersbedrijven om deze verzendingen goed te organiseren. Een van jouw taken is dan nog het inpakken van de producten en vooral het op de juiste wijze etiketteren ervan. Zo dienen altijd verschillende verzendgegevens te worden vermeld en is ook een barcode verplichte kost. De snelste en meest efficiënte manier om dit te bewerkstelligen is met verzendlabels die je in bijna een handomdraai kunt printen en vervolgens opplakken. Vooral de Dymo S0904980 labels zijn hier uitermate geschikt voor. Deze worden trouwens ook wel Dymo 4XL labels genoemd. Je hebt de Dymo LW 4XL printer nodig om deze labels daadwerkelijk te kunnen gebruiken. De voordelige aspecten van deze labels worden hieronder verder toegelicht. 

Dymo S0904980

104 bij 159

Dymo S0904980 labels hebben een formaat van 104 bij 159 millimeter. Dit is in nagenoeg alle gevallen groot genoeg om alle benodigde verzendgegevens en de barcode kwijt te kunnen. Op een rol van deze labels zitten overigens doorgaans 220 stuks.

Structurele lijmkracht

De labels van Dymo kenmerken zich door hun permanente lijmkracht. Dit houdt dus in dat wanneer een label eenmaal is aangebracht, dat deze bijna niet meer los te krijgen is. Ideaal voor wanneer ze op reis gaan en wellicht aan koude, warmte of vocht worden blootgesteld.

Thermische labels

Van Dymo S0904980 labels is het bovendien gunstig dat dit thermische labels zijn. Deze worden door middel van hitte bedrukt. Voordelig aan deze methode is dat er geen inkt aan te pas komt en dat je dus ook niet met enige regelmaat het inktpatroon van de printer dient te vervangen.

Bekend bij alle grote vervoerders

Bij grote vervoersbedrijven als DHL en GLS zijn deze Dymo labels zeer bekend. Zij zullen het dus toejuichen als je hiervan gebruikmaakt.

Geef als eerste een reactie

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*